Latvijas čempionāts makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri

Latvijas čempionāta otrais posms makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri sestdien un svētdien notiks Piņķu ezerā. Pavisam sacensības notiek trijos posmos.

Pirmajā dienā dalībnieku pulcēšanās paredzēta no plkst.9, bet pati makšķerēšana notiks no plkst. 14 līdz 18. Otrajā dienā sacensības ritēs no plkst. 12 līdz 16, kam sekos lomu svēršana, rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana. Piņķu posmā dalībnieki var izmantot visu veidu pludiņmakšķeres, un lomā tiks ieskaitītas visu sugu zivis, kuru izmēri atbilst Latvijas Republikas Makšķerēšanas noteikumiem.

Jebkuram sportistam makšķerēšanas sporta popularizācijas nolūkos ir atļauts startēt arī individuāli, bez komandas.

Par Latvijas čempionu komandu vērtējumā makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri kļūst komanda, kas triju posmu kopvērtējumā būs ieguvusi mazāko dalībnieku vietu summu. Vienādas vietu summas gadījumā uzvar komanda, kuras kopējais loms trijos posmos ir lielāks. Vienāda loma svara gadījumā uzvar komanda, kas ieņēmusi augstāku vietu pēdējā posmā.

Individuālajā vērtējumā par Latvijas čempionu kļūst sportists, kurš trīs posmu kopvērtējumā ieguvis mazāko vietu kopsummu. Vienādas vietu summas gadījumā uzvar sportists, kam lielāks loms trīs posmu kopvērtējumā.

Papildus Info

  • Norises vieta: Piņķu ezers
  • Notikuma sākums: 2013-07-13 14:00:00
  • Notikuma beigas: 2013-07-14 12:00:00