Jāņu rītausmas golfa turnīrs

Aktīvās atpūtas centrā "Reiņa trase" 23. jūnijā varēs gada īsāko nakti pavadīt gan tradicionālās Līgo rotaļās, dančos un sarunās pie ugunskura, gan sportiskās aktivitātēs ar golfa elementiem un piedalīties Jāņu rītausmas golfa turnīrā.

Jau no plkst. 17 līgotāji klās svētku galdu, pīs svētku vainadziņus un gatavosies īpašajām Līgo nakts sportiskajām aktivitātēm, kuras sāksies plkst. 18.30. Jāņu bērniem būs iespēja savus spēkus izmēģināt dvieļu volejbolā, futbolgolfā un vairākās golfa disciplīnās, piemēram, čipošana ūdenī. Jāņu nakts kulminācijā ar dziesmām un dančiem tiks sagaidīts saules lēkts (aptuveni plkst. 4.25), kad tiks dots starts Jāņu rītausmas golfa turnīram. Uz Jāņu nakts gaidīšanu ir aicināts ikviens interesents.

Reiņa trasē 21. jūnijā tiek rīkots Vasaras saulgriežu turnīrs, kurā varēs pārbaudīt savus spēkus un sagatavotie pirms Jāņu rītausmas golfa turnīra. 21. jūnija turnīra sākums plānots plkst. 18, kad sāksies iesildīšanās un vainagu pīšana, bet starts turnīram tiks dots plkst. 19. Šis turnīrs jau otro gadu tradicionāli tiks aizvadīts, spēlētājiem tērpjoties tautu tērpos.

Lai pieteiktos sacensībām vai iegūtu papildu informāciju, golfa spēlētāji un interesenti tiek aicināti sazināties pa tālr. 29331001.

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Reiņa trase
  • Notikuma sākums: 2013-06-23 17:00:00