Mini motokross bērniem un jauniešiem

Trešdien Jaunmārupē motocentrā "Vilciņi" tiks uzsākts mini motokrosa seriāls ar mērķi radīt sacensības tikai bērniem un jauniešiem, piesaistot gan jaunus sportistus, gan arī dodot iespēju pašreizējiem mazajiem motosportistiem piedalīties atsevišķā bērnu un jauniešu motokrosa seriālā.

Sacensības skolēnu brīvlaika laikā notiks trešdienās piecu posmu garumā. Kādēļ trešdienās? Tādēļ, ka jau krietni senā vēsturē šādi arī tika aizsākta "Zelta mopēda" bērnu motokrosa kustības vēsture, šādi arī pagājušajā sezonā tika veidots "Junioru kauss".

Bērni no četru līdz 16 gadu vecumam cīnīsies dažādās motociklu un kvadriciklu klasēs, kur braucēji lietpratēji tiks dalīti atsevišķi no iesācējiem, lai arī jauno sportistu vidū radītu cīņas sparu un "uzvaras garšu".

Visi pieci sacensību posmi notiks Jaunmārupes motocentrā "Vilciņi", tikai katrām sacensībām tika izveidota jauna trasīte, radot piecas dažādas trases vienā vietā. Bērni katrā posmā iegūs veicināšanas balvas un diplomus, lielisku treniņu un īstu bērnu sacensību garu. Par mini motokrosa ģenerālsponsoru mazajiem sportistiem ir pieteicies "Vāderstad".

Papildus Info

  • Norises vieta: Jaunmārupes motocentrs
  • Notikuma sākums: 2013-06-19 17:00:00