Riteņbraukšanas sacensības "Lībera kauss 2013"

15. jūnijā Jaunmārupē norisināsies riteņbraukšanas sacensību "Lībera kauss 2013" pirmais posms, kurā piedalīties aicināti gan lieli, gan mazi riteņbraucēji no Mārupes un citiem novadiem.

Jaunākajiem sacensību dalībniekiem paredzēts braukt pa asfalta segumu Jaunmārupes futbola stadionā, pārējiem sacensību dalībniekiem 2 km trase tiks izveidota pa zemes un grants ceļiem apkārt ūdenskrātuvei (blakus stadionam) un Jaunmārupes dabas parkā. Sacensību trases iespējams veikt ar jebkura tipa velosipēdiem.

Riteņbraukšanas sacensības "Lībera kauss" Mārupes novadā norisināsies jau devīto reizi, un tradicionāli tās tiek rīkotas par piemiņu savulaik vienam no veiksmīgākajiem velosportistiem Latvijā Voldemāram Līberam.

Startēt "Lībera kausā" vienmēr aicināti ne tikai velobraucēji ar pieredzi, bet jebkurš, kam ir interese, sportiskais gars un mājās ir velosipēds. Katram dalībniekam obligāti jāvelk aizsargķivere.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 13. jūnijam, sūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

 

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Jaunmārupes futbola stadions
  • Notikuma sākums: 2013-06-15 10:30:00