Amerikāņu auto salidojums Saulkrastos

Sestdien, 8. jūnijā, starptautiskajā amerikāņu auto salidojumā Saulkrastos būs apskatāmi turpat vai katru 20. gadsimta dekādi pārstāvoši auto – "Cadillac", "Mustang", "Corvette", "Camaro", "Firebird".

Automašīnas pārstāv laika posmu no pagājušā gadsimta divdesmitajiem gadiem līdz pat mūsdienām – seni darba rūķi, toreizējās bagātības atspulgi, jauniešu draugi muskuļauto, ģimenes un ceļojumu palīgi. Saulē mirdz hroms, visapkārt murrā milzīgi dzinēji un īpašnieki, plati smaidot, ir gatavi jums izstāstīt visu par savu dzelzs draugu.

Uz biedrības "Amerikāņu auto klubs" rīkoto salidojumu tiek spodrinātas un vestas automašīnas ne tikai no visām Latvijas malām, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Baltkrievijas un Krievijas. Pa reizei ierodas arī kāds krietni vien tālāks viesis.

Plkst. 12.30 maršrutā "Minhauzena Unda"–centrs–Baltā kāpa–Zvejniekciems–centrs notiks auto parādes brauciens, bet auto izstāde Ainažu ielā un koncerts Saules laukumā risināsies no plkst. 14. Ieeja bez maksas.

Vakara programmā (no plkst. 21) koncerts viesnīcas "Minhauzena Unda" teritorijā, kurā uzstāsies rockabilly grupas no Latvijas un Igaunijas, pēc tam dejas līdz rīta gaismai DJ mūzikas pavadījumā. Ieeja trīs lati. Atļauts pikniks, darbosies bufete.

Pasākuma laikā satiksmei tiks slēgta Ainažu iela posmā no Raiņa ielas līdz Vidrižu ielai no plkst. 8 līdz 21. Sabiedriskais transports tiks novirzīts pa A. Kalniņa ielu. Posmā no Vidrižu ielas līdz A. Kalniņa ielai (pie Saulkrastu slimnīcas) ielas malā tiks atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malās pasākuma apmeklētājiem. Tāpat būs atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malā "Minhauzena Undas" tuvumā vakara koncertu laikā.

 

 

 

Papildus Info

  • Norises vieta: Saulkrasti, Saules laukums
  • Notikuma sākums: 2013-06-08 12:30:00