Tradicionāli Lieldienās galdā jāceļ krāsaini un apaļas formas ēdieni, kas simbolizē sauli un auglību – pavasara vēstnešus. Teju nevienā ģimenē svētku galds nav iedomājams bez krāsotām olām un pīrāgiem, taču šogad aicinām latvisko cienastu papildināt ar neierastām garšām.

Gatavojoties gada nogales svētkiem, ir iespēja izmēģināt piecas ēdienu receptes, ar kurām izdosies pārsteigt svinību viesus, iepriecināt gardēžus un padarīt svētku galdu krāšņāku.

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas gadadienai, jāsāk plānot, ko tādu gardu pagatavot svinību galdam un kā 18. novembrī uzburt svētku gaisotni savās mājās. Trīs idejas, kas lieliski iederēsies kā skaists akcents godu maltītei.