13.08.2018 13:19

"Livonieši" neviesmīlīgi – divas uzvaras regbija svētkos Upesciemā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Livonieši" neviesmīlīgi – divas uzvaras regbija svētkos Upesciemā RFC "Livonia"

Regbija kluba "Livonia" komandas nedēļas nogalē Upesciemā guva kārtējos panākumus – vīru komanda virs galvas cēla Garkalnes kausu regbijā-10, bet meitenes svinēja uzvaru Latvijas čempionāta otrajā posmā regbijā-7.

Tā kā šogad Latvijas čempionātā regbistiem nav tik daudz spēļu, Upesciema "desmitnieka" turnīrs Garkalnes kluba vīriem bija labs sagatavošanās posms valsts čempionāta cīņām. Kā vēsta klubā, Upesciema stadiona patrona Jura Silova rīkotajā Garkalnes kausā "Livonia" startēja ar divām komandām – "Garkalne/Livonia" un "Garkalne", bet konkurentos šoreiz bija "Mītavas" jaunie regbisti.

"Livoniešu" pamatsastāva vīri ar 50:0 pieveica kluba otro komandu "Garkalne" un ar 58:7 "Mītavas" regbistus. Savukārt "Garkalnes" regbisti vēl vienā mačā ar 37:5 pārspēja "Mītavu", kopvērtējumā ieņemot otro vietu. Trešdien plkst. 19.00turpat Upesciemā uzņemsim sīksto "Jūrmalas" komandu.

Kopā ar vīru cīņām Upesciemā spēles šoreiz aizvadīja arī "Livonia" kluba regbistes. Tāpat kā pirmajā posmā, "LSPA/Livonia" uzvarēja Latvijas čempionāta posmā un tagad ar panākumiem divos no četriem posmiem ir tuvu čempionu titulam. Sacensībās Upesciemā "livonietes" bez lielām problēmām ar 43:0 pieveica "Imantu", bet savas sīvākās konkurentes no "Selena" komandas uzvarēja ar 21:14.