08.02.2012 18:13

Ikšķiles novada «Apvienība iedzīvotāji» aicina piedalīties referendumā

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Populārais radio dīdžejs Kaspars Upacieris jeb Ufo un viņa vadītā politiskā partija «Apvienība iedzīvotāji» izplatījuši aicinājumu piedalīties referendumā un balsot pret otru valsts valodu.

«Apvienība iedzīvotāji» iestājas pret jebkuru otro valsts valodu Latvijā un uzskata, ka valsts attīstības svarīgs priekšnoteikums ir tas, ka visi pilsoņi un visi Latvijā pastāvīgi dzīvojošie iedzīvotāji apgūst un ikdienā lieto latviešu valodu, vēsta ziņu aģentūra LETA.

«Šajā referendumā nav iespējams izteikt viedokli par valsts pārvaldes darbību, nav iespējams atbalstīt vai protestēt pret kādas partijas vai politiķa rīcību, nav iespējams panākt taisnīgāku ierēdņa vai tiesneša lēmumu. Šajā referendumā jābalso pret otro valsts valodu,» uzsvērts apvienības izplatītajā paziņojumā.

Politiskā partija «Apvienība iedzīvotāji» dibināta 2009.gadā, apvienojot Ikšķiles novada iedzīvotājus. Partija veiksmīgi piedalījās pašvaldības vēlēšanās un ieguva piecus deputātu mandātus Ikšķiles novada Domē un divus Krimuldas pašvaldībā.