21.06.2018 09:33

Satiksmes negadījumā Olainē cietusi nepilngadīga gājēja, Mārupē – velosipēdists

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Satiksmes negadījumā Olainē cietusi nepilngadīga gājēja, Mārupē – velosipēdists Valsts policija

Trešdien ceļu policija Rīgas reģionā reģistrējusi 69 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 18 cilvēki, viņu vidū divi gājēji un deviņi velosipēdisti. Vairākas personas, tostarp nepilngadīgie, guvušas miesas bojājumus negadījumos Pierīgas novados.

Veselības ielā Olainē vieglā automašīna "Nissan X Trial" uzbraukusi 12 gadus vecai gājējai, bet Mazajā Zemturu ielā Mārupē ievainojumus guvis astoņus gadus vecs zēns uz velosipēda.

Inčukalna novada Gaujā, apgāžoties transporta līdzeklim, cietuši divi 16 un 17 gadus veci jaunieši. Savukārt uz Vidzemes šosejas Siguldā vieglo automašīnu "Ford Fiesta" un "Subaru Legacy" sadursmē ar kravas auto "Renault Master" traumas guvusi 57 gadus veca sieviete un 48 gadus vecs vīrietis.

Vēl Lāčplēša ielā Siguldā sadūrušās automašīnas "BMW 318" un "Škoda Octavia", Ķekavas novada Valdlaučos – "Peugeot Partner" un "Renault Kangoo", Baložos – "Volvo S80" un "Volvo V40", Ādažu novada Kadagā – "Opel Vivaro-B" un "Nissan Note", bet Slokas ielā Jūrmalā – "Renault Laguna" un "Volvo S60". Šajos negadījumos cilvēki nav cietuši.

Aizvadītās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 175 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 40 par braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas četras personas, tajā skaitā pa vienai Mālpilī un Ikšķilē.

Likumsargi trešdien Rīgas reģionā fiksējuši vienu automašīnu zādzību, sešas velosipēdu zādzības un divpadsmit zādzības no transporta līdzekļa. Pa vienai zādzībai no transporta līdzekļa un velosipēda zādzībai reģistrēts Mārupē.