16.08.2018 10:18

Ugunsgrēkā Jūrmalā cietis cilvēks (papildināta)

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ugunsgrēkā Jūrmalā cietis cilvēks (papildināta) arhīvs

Trešdien plkst. 21.04 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma uz Jūrmalu, kur kādā no daudzdzīvokļu mājas dzīvokļiem bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienā no dzīvokļiem deg dīvāns.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, bet ugunsgrēks pusstundas laikā tika likvidēts, informēja VUGD.

Kopumā šonedēļ, iestājoties vēsākam un mitrākam laikam, no Pierīgas novadiem saņemto izsaukumu skaits krietni samazinājies, un ugunsgrēku platība nav bijusi liela.

Meža zemsedze degusi Nometņu ielā Jūrmalā (15 m2) un Veselības ielā Olainē (4 m2), Inčukalna novadā bija aizdedzies koksnes šķeldošanas iekārtas motors, bet Jūrmalā, Olainē un Ķekavas novadā VUGD darbinieki apdzēsuši degošus atkritumus.

Jau ziņots, ka otrdien Carnikavas novada Lilastē izglābti seši cilvēki, kuru laivas bija apgāzušās ezerā. Asaru prospektā Jūrmalā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas rezultātā bija radies sadūmojums, taču degšana netika konstatēta un pietika ar telpu izvēdināšanu.

Pierīgā palīdzot dzīvniekiem, glābēji Babītes novadā un Carnikavas novada Mežciemā no koka nocēla kaķus, bet Stopiņu novada Ulbrokā atbrīvoja makšķerauklā sapinušos gulbi.