15.08.2018 15:28

Policisti operatīvi aiztur garnadzi, kurš Jūrmalas vilcienā sievietei nozadzis rokassomiņu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme Valsts policija

13. augustā Valsts policijas Jūrmalas iecirknī tika saņemta informācija par to, ka sievietei vilcienā tika nozagta somiņa. Likumsargi noskaidroja, ka kāda sieviete braukusi vilcienā un aizmigusi.

Nedaudz vēlāk pamostoties, viņa konstatējusi, ka ir pazudusi viņas rokassomiņa ar vērtīgajām mantām tajā. Sieviete par zādzību uzreiz ziņojusi policijai.
Nekavējoties tika uzsākti iespējamās vainīgās personas meklēšanas darbi. Majoros likumsargi pamanīja aizdomīgu vīrieti, kuru pārbaudot, pie viņa atrada sievietei vilcienā nozagtās mantas. Vīrietis tika aizturēts un nogādāts iecirknī paskaidrojumu sniegšanai.

Kā vēsta Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, aizturētais 1969. gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par analoģiskiem gadījumiem.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta pirmās daļas – par zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Policistiem izdevās atgūt nozagtās mantas un atgriezt tās īpašniecei. Savukārt aizturētajam vīrietim piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.