Jauna autoskola Olainē – ietaupi vismaz 20%!

Autors  Apmaksāta publikācija
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jauna autoskola Olainē – ietaupi vismaz 20%! publicitātes

Ja vēlies ietaupīt vismaz 20% no kopējām izmaksām, kas saistītas ar vadītāja apliecības iegūšanu, tad Tev jāizvēlas Presto Autoskola. Kvalitāte, attieksme, jauninājumi tehnoloģiskajos risinājumos viennozīmīgi atšķir Presto no citām vairāk nekā 200 autoskolām Latvijā.

Kāpēc izvēlēties Presto?
Presto ir inovatīvākā autoskola Olainē un citur Latvijā - strauji augoša un dinamiska, kur tehnoloģijas ietaupa naudu un laiku. Kāpēc? Jo kursantiem ir iespēja noslēgt līgumu attālināti, visus pakalpojumus pasūtīt un jau apmaksāt mājas lapā presto.lv, tāpat arī pieteikt braukšanas nodarbības.

Presto ir Nr. 1 autoskola neatkarīgā autoskolu topā autoskolas.com, piedāvājot izcilas kvalitātes un konkurētspējīgas cenas attiecību. Tāpat būtiskas priekšrocības ir tas, ka Presto ir:
- Nr.1 Latvijā pēc CSDD statistikas datiem
- 100% kvalitātes garantija – pamatotas sūdzības gadījumā tiek atgriezta nauda
- Skaidri un topošajam vadītājam saprotami līguma nosacījumi
- Mājas lapā ikvienam interesentam pieejams ērts izmaksu kalkulators, kas ļauj precīzi apjaust potenciālās mācību izmaksas
- Profesionāli, zinoši un kompetenti pasniedzēji un instruktori
- Latvijā mūsdienīgākā un funkcionālākā mājas lapa, kas ne tikai palīdz mācību procesā, bet arī izglīto un veicina universitātes līmeņa izglītības pieejamību nozarē – Eiropā unikāls digitālais serviss, kas ir ceļā uz apkalpošanas perfekciju

Mācību process Presto Autoskola
Līdzīgi kā citās autoskolās, arī mācību sākums Presto Olaines filiālē ir nepieciešamās dokumentācijas sakārtošana un līguma parakstīšana. Būtiskākā priekšrocība - Presto unikālā mājas lapa piedāvā noslēgt distances līgumu tikai 3 minūšu laikā, atrodoties jebkurā vietā vai laikā. Teorijas kursa ilgums, kas var variēt no 6-12 nedēļām ir atkarīgs no izvēlētās grupas un nodarbību laika brīvdienās vai darba dienās.

Pārliecību par Presto augstas kvalifikācijas instruktoriem var iegūt mājas lapā, lasot atsauksmes, apskatot CSDD reitingus un arī satiekoties klātienē, ja ir šāda vēlme. Presto instruktori un pasniedzēji mācību procesu spēj padarīt aizraujošu, dinamisku un maksimāli efektīvu. Svarīgākais ir emocionālā saskaņa, tāpēc vienmēr ir iespēja izvēlēties citu instruktoru. Tas pat ir vēlami, jo gan mašīnu, gan instruktoru maiņa pozitīvi ietekmē un samazina mācību laiku. Ministru Kabineta noteikumi nosaka, ka kursants var brīvi izvēlēties, pie kura instruktora doties uz braukšanas nodarbībām, neskatoties uz to, ar kuru autoskolu instruktors ir asociēts.

Apmācību beigas – autoskolas un CSDD eksāmens
Presto ļoti rūpējas par saviem kursantiem, sniedzot īpašu attieksmi un personīgu pieeju. Lai pārliecinātos, ka CSDD braukšanas eksāmens Olaines kursantiem tiks nokārtots, Presto saviem audzēkņiem iesaka realizēt šādu mācību plānu:
- Ir nokārtots autoskolas teorijas eksāmens
- Ir bijušas vismaz 10 braukšanas nodarbības
- Apmācības procesā ir braukts ar dažādām mašīnām
- 3 dažādi instruktori braukšanas nodarbību beigās ir apstiprinājuši gatavību autoskolas braukšanas eksāmenam

Presto iestājas par sakārtotu un godīgu nozari
Presto Autoskola iestājas par to, lai auto apmācības nozare Latvijā attīstās, kļūst profesionālāka, pieejamāka un kvalitatīvāka. Presto sniegs ne vien zināšanas, bet nenovērtējamu pieredzi un ar inovācijām atvieglotu mācību procesu. Olainē mācības notiek Zeiferta ielā 4, Olaines 1. vidusskolas telpās. Zvani 27748988 vai raksti Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., saņem labāko un ietaupi!