Drukāt šo lapu
11.08.2014 11:55

Foto: Siguldas "Šokolādē" noticis Olimpiskais modes šovs

Autors  Imants Liepa
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Siguldas "Šokolādē" noticis Olimpiskais modes šovs publicitātes

Sestdien, 9. augustā, tirdzniecības centrā "Šokolāde" Siguldā notika Olimpiskā iepirkšanās nakts, kuras laikā apmeklētājiem bija iespēja izmantot veikalu piedāvātās atlaides un satikt mūsu olimpiešus.

Kā pastāstīja "Šokolādes" vadītāja Aneta Galdiņa, pulksten 22.30 notika līdz šim neredzēts Olimpiskais modes šovs, kurā piedalījās Soču Olimpisko spēļu dalībnieki un medaļu laureāti. Sportisti demonstrēja jaunās rudens/ziemas kolekcijas apģērbus, apavus un aksesuārus no t/c "Šokolāde" veikaliem.

Līdz ar 1. septembra tuvošanos modes šovā tika demonstrēti arī tērpi no bērnu apģērbu veikaliem. Pasākumā piedalījās jaunie, topošie kalnu slēpošanas čempioni – Kristaps  un Laura, kā arī jaunā un talantīgā ģitāriste Denīze. Vakaru vadīja Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis.

Vēl modes šovā piedalījās skeletonisti Martins un Tomass Dukuri, kamaniņu braucēja Elīza Tīruma, skeletoniste Lelde Priedulēna, kamaniņu braucēji Inārs Kivlenieks un Kristaps Mauriņš, kā arī divnieku ekipāžas kamaniņu braucējs Pēteris Kalniņš.