Drukāt šo lapu
11.02.2012 10:00

Foto: Latvijas labākie tirgotāji meklējami Jūrmalā

Autors  Kate Jēkabsone
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
2011.gada labākā restorāna «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» direktore Ilze Kikste – Zandere. 2011.gada labākā restorāna «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» direktore Ilze Kikste – Zandere. Krišjānis Grantiņš

Latvijas tirgotāju asociācija februāra otrajā nedēļā apbalvojusi labākos 2011.gada tirgotājus, kuru vidū ir vairāki Pierīgas uzņēmumi.

Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) un Latvijas Pašvaldību savienības rīkotajā konkursā «Latvijas Labākais tirgotājs 2011» pieteicās 103 uzņēmumi no Rīgas un citām Latvijas vietām. Finālā tika vērtēti 53 uzņēmumi, no kuriem pa vienam bija no Baldones un Mārupes novadiem, pieci no Jūrmalas, bet 13 Rīgas.

Par labākajiem pieciem 2011. gada tirgotājiem tika atzīti: restorāns «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» Jūrmalā, veikals «Avokado» un kafejnīca «Lidojošā varde» Rīgā, mākslas un stila salons «Pils Putns» Jelgavā, kā arī «Tele 2» veikals Bauskā. Papildu uzvarētāja diplomam uzņēmēji saņēma mākslinieka Aināra Sila radīto Galveno balvu.

Restorāna «Boutique Hotel & Restaurant MaMa» direktore Ilze Kikste – Zandere atzīst: «Konkursā piedalāmies jau trešo gadu pēc kārtas. Lai gan šo balvu saņemam jau otro reizi, jūtos saviļņota, ka mūsu darbs ir novērtēts.»

Savukārt viens no laureātiem, kancelejas un biroja preču veikals Valmierā «Vidzemes papīrs», tika pie laimīgais lozes – «HL Disply» - veikala aprīkojuma 500 latu vērtībā.

Apbalvošanas ceremoniju atklāja LTA prezidents Henriks Danusēvičs. Pasākuma laikā tika nolasīti valsts augstāko amatpersonu apsveikumi, klātesošos uzrunāja LR Ekonomikas ministrijas Parlamentārais sekretārs Vilnis Ķirsis, Latvijas Pašvaldību savienības padomniece attīstības jautājumos Sniedze Sproģe un Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs.

Konkurss «Latvijas Labākais tirgotājs» notiek kopš 1995.gada, un sešpadsmit gadu laikā konkursa finālā ir piedalījušies vairāk nekā 1800 Latvijas uzņēmumu.