Drukāt šo lapu
03.05.2013 09:03

Tekvondo sacensībās "Mārupes kauss" mājiniekiem 15 medaļas

Autors  www.marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Mārupē aizvadīts jau septītais starptautiskais tekvondo turnīrs, kurā šogad piedalījās gandrīz 200 dalībnieku no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Baltkrievijas un Latvijas.

Starptautiskajās sacensībās, kas visas dienas garumā notika Mārupes sporta kompleksā, Mārupes novadu pārstāvēja 22 sportisti, no kuriem 15 izcīnīja godalgotās vietas.

Zelta medaļas ieguva jau pieredzējušie Kārlis Orleāns un Magdalēna Vilciņa, kā arī jaunais talants – Kārlis Kaģis, kurš arī pagājušajā gadā savā vecuma grupā ieguva pirmo vietu.

Sudrabu nopelnīja gan iesācēji Kristofers Spalviņš, Eduards Rjabkovs un Kārlis Pļavinieks, gan pieredzējušais Roberts Rītiņš. Bronza medaļas tikušas Markum Masenam, Agatei Žīgurei, Aleksim Keviņam, Lilijai Osei, Kristapam Sproģim, Pēterim Lidem, Ritvaram Nikolajevam un Maksimam Pripoteņam.

Kopvērtējuma no trīspadsmit komandām mārupieši ierindojās ceturtajā vietā. Vislabākos rezultātus uzrādīja un pirmo vietu ieguva Baltkrievijas komanda, otro – Rīgas klubs "Taefun", trešo – Krievijas komanda no Sanktpēterburgas.