Drukāt šo lapu
05.12.2012 16:11

Siguldieši un inčukalnieši soli no kausa

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Par bērnu futbola kluba (BFK) "Salaspils" ziemas kausiem četrās vecuma grupās sacentušās 38 komandas no Latvijas, Igaunijas un Lietuvas.

 

 

Jaunākajā 2006. gadā dzimušo puišu grupā piedalījās desmit komandas, un trīs no pirmajām četrām vietām izcīnīja kluba "Super Nova" vienības. Finālā rīdzinieki ar 4:0 pieveica siguldiešus, bet spēlē par trešo vietu inčukalnieši zaudēja Aizkraukles puikām 0:2.

Gadu vecāko zēnu grupā par balvām cīnījās 12 komandas, kuras bija sadalītas trijās grupās pa četrām. Finālturnīrā, kurā izspēlēja pirmās trīs vietas, Pierīgas novadu pārstāvji neiekļuva – bērnu futbola klubs "Salaspils" ierindojās devītajā vietā, bet futbola klubs "Olaine" vienpadsmitajā.

2004. gadā dzimušo puišu turnīrā ar vienu uzvaru, vienu neizšķirtu un trim zaudējumiem ceturto vietu ieņēma FK "Olaine" futbolisti, bet pēdējās divās vietās – septītajā un astotajā – palika Ķekavas futbols klubs "Auda" un BFK "Salaspils".

Iekļūt starp laureātiem salaspiliešiem neizdevās arī vecākajā 2003. g. dz. grupā, kur ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem astoņu komandu konkurencē viņi ierindojās piektajā vietā.