Drukāt šo lapu
31.10.2012 12:10

Pierīgas florbolistes izvirzās vadībā pirmajā līgā

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbolistes izvirzās vadībā pirmajā līgā ķekavasbulldogs.lv

Florbola klubu "Ādaži" un "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas Latvijas pirmās līgas turnīrā izcīnījušas uzvaras divas pirmajās spēlēs un turnīra tabulā ieņem pirmās divas vietas.

 

FK "Ādaži" komanda pēdējā spēlē viesos ar 9:0 apspēlēja Liepājas Universitātes komandu. Elīna Ivanova guva trīs vārtus, bet Ulrika Skakovska savāca sešus rezultativitātes punktus (2+4).

Deviņus vārtus guva arī "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, kuras, maču aizvadot septiņu spēlētāju sastāvā, ar 9:7 cīņas izskaņā pārspēja pirmās līgas debitanti Krustpils komandu. Inga Ametere ķekaviešu labā guva sešus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles un ar 22 punktiem (17+5) ir turnīra rezultatīvākā spēlētāja.

Ne gluži tik spoži, tomēr arī diezgan veiksmīgi pirmās līgas turnīru aizvada Pierīgas vīriešu florbola komandas. Pēdējās spēlēs FK "Ķekava" otrā komanda ar 7:9 piekāpās Kuldīgai (Atim Lazdiņam pieci gūti vārti plus rezultatīva piespēle), toties FK "Ādaži" ar 5:4 uzvarēja Valkas/Burtnieku novada komandu (Jānis Boroduška 3+1), bet sporta klubs "Babīte" pārspēja Liepājas kluba "Kurši" dublierus 9:5 (Armīns Lutkevics 3+0).

Centra grupas turnīra tabulā septiņu komandu konkurencē SK "Babīte" (12 punktu) ir trešajā, vietā un "Ķekava-2" (3 p.) piektajā vietā, bet Vidzemes grupā FK "Ādaži" (6 p.) pieņem ceturto vietu. Izslēgšanas turnīram kvalificēsies pa četrām labākajām komandām pēc četru apļu izspēles.