Drukāt šo lapu
09.07.2018 14:30

Salaspils frisbija klubs ar dubultuzvaru nosargā jauktās grupas čempionu titulu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbija klubs ar dubultuzvaru nosargā jauktās grupas čempionu titulu Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Vaidavā "Salaspils FK Mix" sesto gadu pēc kārtas triumfēja Latvijas frisbija čempionātā jauktajā grupā, finālā apspēlējot "Salaspils Jr Mix". Pie bronzas godalgām tika Ogres Frisbija klubs, kas mazajā finālā tika galā ar Ventspils frisbijistiem.

Pirmo reizi čempionāta vēsturē finālā tikās divas viena kluba komandas, pieredzējušajiem salaspiliešiem ar 15:8 uzvarot kluba jauno paaudzi. Bez zelta godalgām "Salaspils FK Mix" ieguva arī spēles gara balvu, informē Latvijas Frisbija federācijā.

Bronzas mačā saspringtā cīņā Ogres frisbijisti ar 15:12 pieveica ventspilniekus, ieņemot vietu uz pjedestāla zemākā pakāpiena. Čempionātā kopumā piedalījās septiņas komandas no visas Latvijas.

Paralēli sacensībām risinājās arī Latvijas čempionāts tālmešanā ar frisbija disku. Tālākais no metieniem piederēja "Salaspils Jr Mix" spēlētājām Arvīdam Žanim Orlovskim, kas labākajā mēģinājumā disku raidīja teju 100 metrus tālu. Savukārt dāmu konkurencē par uzvarētāju kļuva Evija Arste no "Salaspils FK Mix", vēsta federācijā.