Drukāt šo lapu
02.06.2018 20:12

"Super Nova" un "Auda" jūniju sāk ar "sausajām" uzvarām, vinnē arī olainietes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Super Nova" un "Auda" jūniju sāk ar "sausajām" uzvarām, vinnē arī olainietes Rīgas Futbola federācija

Latvijas futbola pirmās līgas spēlēs uzvaras, neielaižot vārtus, viesos izcīnīja Ķekavas futbola klubs "Auda" un sporta klubs "Super Nova". Vēl pārliecinošāku panākumu guva Apvienotās futbola akadēmijas (AFA) "Olaine" spēlētājas.

Četru zaudējumu sēriju sestdien izdevās pārtraukt FK "Auda" futbolistiem, kuri viesos ar 2:0 pārspēja Grobiņas sporta centra komandu. Mareks Matīss Labanovskis 12. minūtē izvirzīja "Audu" vadībā un otrā puslaika kompensācijas laikā iesita arī otros vārtus – 2:0.

Uz otru Latvijas malu sestdien devās sporta kluba "Super Nova" futbolisti – un pārveda trīs punktus no spēles pret Balvu sporta centra komandu. Pirmajā puslaikā divreiz precīzs bija Daniils Hvoiņickis, pēc pārtraukuma atzīmējās Krists Kalniņš un Edgars Kārkliņš, un līgas jaunpienacēji svinēja jau piekto uzvaru – 4:0.

Pirmās līgas turnīra tabulā SK "Super Nova" ar 15 punktiem ieņem trešo vietu, bet FK "Auda" ar 9 punktiem pakāpies uz septīto pozīciju.

Latvijas sieviešu pirmās līgas turnīrā sestdien Olainē pārliecinošu uzvaru pār sporta kluba "Imanta" komandu svinēja AFA "Olaine" futbolistes. Lana Osiņina guva trīs vārtus, Aļona Petuhova, Liāna Maļčikova un Kristīne Zivtiņa – pa vieniem, un olainietes sagrāva pretinieces 6:1.

Ar astoņiem punktiem četrās spēlēs AFA "Olaine" pirmās līgas tabulā ieņem ceturto vietu, tiesa, priekšā esošās konkurentes aizvadījušas vairāk spēļu.