Drukāt šo lapu
01.06.2018 11:35

Carnikavas florbolisti paliek soli no Rīgas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas florbolisti paliek soli no Rīgas čempionāta medaļām FK "Carnikava"

Rīgas atklātajā florbola čempionātā ceturto vietu ieguvis florbola klubs "Carnikava", kas ceturtdien finālspēlē par trešo vietu ar minimālu starpību piekāpās FK "JeNo-2" vienībai.

Izcīnot 16 uzvaras 24 spēlēs, FK "Carnikava" Rīgas čempionāta pamatturnīrā ieņēma ceturto vietu – augstāko no trim Pierīgas komandām, kas piedalījās turnīrā (6. FK "Saulkalne", 9. FK "Ikšķile").

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā Carnikavas florbolisti divreiz pieveica Armijas florbola klubu (11:2, 7:6), ceturtdaļfinālā – "Saulkalni" (7:6, 9:7) un pusfināla sērijā līdz divām uzvarām tikās ar regulārās sezonas uzvarētājiem "Nujas.lv/Intrex serviss" florbolistiem.

Pusfinālu carnikavieši sāka ar veiksmīgu mājas spēli, izšķirošos vārtus gūstot nepilnas divas minutes līdz pamatlaika beigām un uzvarot pretiniekus ar 7:6. Taču nākamajās divās spēlēs Rīgā viesi piedzīvoja zaudējumus 6:11 un 5:9 un finālā neiekļuva. Pusfināla sērijas trijās spēlēs ar astoņiem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli carnikaviešu rindās izcēlās Rolands Gustavs Vaivads.

Ceturtdienas mačā par trešo vietu pret Jelgavas novada florbola klubu "JeNo-2"pēc divām trešdaļām FK "Carnikava" bija vadībā 4:3, taču līdz trešā perioda vidum ielaida trīs vārtus pēc kārtas un vairs nespēja atspēlēties – 6:7 un ceturtā vieta čempionāta noslēgumā.