Drukāt šo lapu
28.05.2018 13:49

Salaspils, Olaines un Ulbrokas jaunie handbolisti tikuši pie Latvijas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils, Olaines un Ulbrokas jaunie handbolisti tikuši pie Latvijas čempionāta medaļām Latvijas Handbola federācija

Aizvadītās nedēļas nogalē pēdējās spēles tika aizvadītas Latvijas jaunatnes handbola čempionātā. Šosezon vairākās vecuma grupās medaļu laureātu vidū bija arī komandas no Pierīgas – Salaspils sporta skolas, Ulbrokas sporta kluba un Olaines sporta centra.

Lielākos panākumus guva Salaspils sporta skolas U-13 grupas meiteņu komandu. Finālturnīrā salaspilietes izcīnīja trīs uzvaras trijās spēlēs un kļuva par Latvijas čempionēm. Trešo vietu un bronzas medaļas šajā turnīrā ieguva Olaines jaunās handbolistes.

Salaspils komandām vēl arī divas otrās vietas. U-14 grupā meitenēm triju apļu turnīrā salaspilietes deviņās spēlēs svinēja septiņas uzvaras un kopvērtējumā piekāpās vienīgi Jēkabpils sporta skolai. Savukārt U-13 grupā zēniem Salaspils handbolisti ar 10 uzvarām 12 mačos ieņēma otro vietu aiz vienaudžiem no Tērvetes.

No Ulbrokas sporta kluba komandām veiksmīgākie izrādījās U-14 vecuma grupas puiši, kuri kvalificējās finālturnīram par 1.-4. vietu un, izšķirošajā spēlē par bronzu pārspējot Ludzas novada sporta skolu, ierindojās trešajā vietā. Šajā grupā attiecīgi sesto un astoto vietu ieņēma komandas no Salaspils un Vangažiem.

U-12 grupā zēniem, kurā triumfēja Jūrmalas sporta skolas komanda, Pierīgas novadu vienībām līdz godalgām maķenīt pietrūka – Salaspils handbolisti noslēgumā ierindojās ceturtajā un Olaines sporta centra komanda piektajā vietā.

Ceturtās vietas arī salaspilietēm U-16 grupas čempionātā jaunietēm un Ulbrokas sporta kluba jauniešiem U-18 grupā, bet U-16 grupā puišiem Salaspils sporta skola uzvarēja finālturnīrā par 5.-10. vietu.