Drukāt šo lapu
29.04.2018 21:08

"Auda" Ķekavā un "Super Nova" Olainē svin uzvaras sezonas pirmajās mājas spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Futbola klubs "Auda" mājas spēļu sezonu Ķekavā "komanda.lv" pirmās līgas turnīrā sācis ar pārliecinošu uzvaru sestdien pār Jura Docenko futbola skolas "Alberts" komandu. Svētdien panākumu pirmajā mājas spēlē Olainē guva arī sporta kluba "Super Nova" futbolisti.

FK "Auda" vadībā jau 11.minūtē izvirzīja korejietis JeonVans Kims, pirmā puslaika vidū pārsvaru dubultoja Staņislavs Pihockis, bet vēl viens viņa precīzais raidījums desmit minūtes pēc otrā puslaika sākuma nodrošināja laukuma saimniekiem jau triju vārtu pārsvaru.

15 minūtes līdz pamatlaika beigām JDFS "Alberts" futbolistiem vienus vārtus izdevās atgūt, taču jau kompensācijas laikā "Audas" kapteinis Jorens Gorkšs pielika spēlei punktu – 4:1.

Līdz ar to FK "Auda" ir viens no četriem klubiem, kas jauno sezonu pirmajā līgā sācis ar diviem panākumiem divās spēlēs un sešiem punktiem turnīra tabulā.

Svētdien Olaines pilsētas stadionā pirmās līgas debitanti SK "Super Nova" futbolisti, kuri pirmajā kārtā bija piedzīvojuši zaudējumu, tikās ar futbola klubu "Smiltene" un izcīnīja uzvaru 1:0. Vienīgos vārtus 77. minūtē guva Edgars Strautiņš.

Nākamā spēle "Super Nova" komandai paredzēta 5.maijā Olainē pret futbola klubu "Tukums 2000".