Drukāt šo lapu
11.04.2018 21:28

Stopiņu un Dobeles handbola klubu duelī būs nepieciešama trešā spēle

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu un Dobeles handbola klubu duelī būs nepieciešama trešā spēle Sandra Škutāne, LHF

Latvijas dāmu handbola čempionāta pusfināla sērijā "REIR Dobele" komandai trešdien izdevās revanšēties Stopiņu NHK handbolistēm par zaudējumu pirmajā spēlē un izlīdzināt rezultātu (1:1). Izšķirošā trešā spēle notiks svētdien Ulbrokā.

Dobelē notikušās spēles pirmajā puslaikā nevienai no komandām vērā ņemamu pārsvaru neizdevās iegūt – uz brīdi Stopiņu handbolistes panāca divu vārtu starpību (9:7, 11:9), taču pēc pirmās pusstundas rezultāts bija neizšķirts 12:12.

Pēc pārtraukuma jau laukuma saimnieces labu brīdi saglabāja 1-2 vārtu pārsvaru (lielākais bija 23:20), taču piecas minūtes līdz beigām viešņas kārtējo reizi rezultātu izlīdzināja – 26:26. Diemžēl atlikušajā laikā Stopiņu NHK spēlētājas nevienu no saviem metieniem netrāpīja, bet mājinieces bija precīzas trīs reizes un svinēja uzvaru 29:26.

Kā liecina Latvijas Handbola federācijas informācija, stopiņietes realizēja tikai 26 no 60 metieniem. Visvairāk golus iemeta Ivita Asare, Annija Ozoliņa (pa 6) un Lana Nikolajeva (5).

Jāatgādina, ka pusfināla sērijas pirmajā spēlē Ulbrokā laukuma saimnieces uzvarēja 27:22, kaut cīņas gaitā zaudēja ar septiņu vārtu starpību. Izšķirošā trešā spēle sērijā līdz divām uzvarām notiks svētdien, 15. aprīlī, plkst. 13.00 Ulbrokas sporta kompleksā.

Pagājušā gada Latvijas čempionāta finālā Stopiņu NHK pārspēja "REIR Dobele" komandu 2:1.