Drukāt šo lapu
29.01.2018 11:17

Uzvaras svin gan Salaspils handbolistes, gan handbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzvaras svin gan Salaspils handbolistes, gan handbolisti Elvijs Ozoliņš, LHF

Sekmīga pagājušās nedēļas nogale izvērtusies Salaspils handbola komandām. Jau piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Salaspils sporta skolas dāmu komanda, bet "Salaspils/Mērnieks ZM" vīru vienība tika pie trešā panākuma sezonā un tabulā apsteidza Ulbrokas sporta klubu.

Dāmu turnīrā salaspiliešu mājas spēlē pret Latvijas jaunatnes izlasi līdz pirmā puslaika vidum laukumā ritēja gluži līdzīga cīņa, taču tad laukuma saimnieces pārņēma iniciatīvu un ātri vien no 11:10 panāca 22:13. Turpinājumā šaubas par uzvarētājām neradās ne brīdi – 45:31 Salaspils sporta skolas labā.

Agrita Bērtiņa mājinieču labā guva 11 vārtus, Renāte Salmane 10, Inese Umjarova 8 un Dace Potapova 6 vārtus. Ar astoņām uzvarām 14 spēlēs un 16 punktiem salaspilietes turnīra tabulā panākušas ceturtajā vietā esošo "REIR Dobele" komandu un vairs tikai par diviem punktiem atpaliek no vicelīderiem Jēkabpils sporta skolas audzēknēm. Līderēm Stopiņu NHK handbolistēm ir 21 punkts.

Latvijas pirmās līgas turnīrā savstarpējo cīņu aizvadīja abas Pierīgas komandas - "Salaspils/Mērnieks ZM" un Ulbrokas sporta klubs. Šajā cīņā izšķirošais izrādījās otrā puslaika sākums, kad laukuma saimnieki minimālo 14:13 starpību pārvērta 19:15 pārsvarā un mazrezultatīvajā spēlē nosargāja to līdz beigām – 25:23.

Salaspils kluba rindās pa četriem metieniem realizēja Žanis Malahovs un Edgars Vakuļčiks, bet Ulbrokas komandai lauvas tiesu golu sameta Mareks Koroļkovs (9) un Viktors Fadejevs (6).

Turnīra tabulā salaspilieši ar sešiem punktiem astoņās spēlēs pakāpušies uz sesto vietu un nobīdījuši ulbrokiešus uz priekšpēdējo septīto (4 p.).