Drukāt šo lapu
15.01.2018 16:56

Sāksies "S!-Fischer" skolēnu ziemas čempionāts distanču slēpošanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sāksies "S!-Fischer" skolēnu ziemas čempionāts distanču slēpošanā publicitātes

19. janvārī "Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā tiks atklāts "S!-Fischer" skolēnu ziemas čempionāts distanču slēpošanā. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 38 skolas no Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Rīgas reģiona, sacensību visos posmos pulcējot teju 800 distanču slēpotājus.

Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumā "S!-Fischer" skolēnu ziemas čempionātu ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā, norāda rīkotāji.

Sacensības kopumā norisināsies četros posmos – vēl arī 9. un 23. februārī, kā arī 9. martā. Skolēni cīnīsies par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei, ko nodrošina "Fischer Latvia".

Sacensībās skolēniem būs jāveic gan atšķirīgas distances, gan jāpielieto abu veidu slēpošanas tehnikas – slīdsolis un klasiskais solis.

Sacensību noslēgumā tiks noskaidrots, kura no skolām 2018.gadā būs ieguvusi visaugstāko punktu skaitu kopvērtējumā un iegūs galveno balvu. Otrās un trešās vietas ieguvēji balvās saņems "BRIKO Maplus" smērus un aksesuārus.

"S!-Fischer" skolēnu ziemas čempionāts Siguldā notiks jau ceturto gadu pēc kārtas. Sacensības tiek organizētas, lai popularizētu distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicinot lietderīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu ārpus skolas.

Pieteikties "S!-Fischer" skolēnu čempionātam var arī elektroniski "Fischer" Slēpošanas centra mājas lapā.