Drukāt šo lapu
10.01.2018 09:49

Janvāra beigās Siguldā plānots pirmais Latvijas čempionāts sniega volejbolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Janvāra beigās Siguldā plānots pirmais Latvijas čempionāts sniega volejbolā arhīvs

27. janvārī "Fischer" Slēpošanas centrā Siguldā paredzēts pirmais oficiālais Latvijas čempionāts sniega volejbolā "ERGO Winter Open", kurā tiks noskaidroti uzvarētāji gan vīru, gan dāmu konkurencē. Čempionāta uzvarētāji nodrošinās arī dalību Eiropas čempionātā, kas no 23. līdz 25. martam notiks Austrijas Alpos.

Sniega volejbols tiek spēlēts uz laukuma, kas klāts ar sniegu, un tā noteikumi ir ļoti līdzīgi pludmales volejbola noteikumiem. Spēle notiek līdz uzvarai divos setos, taču, lai uzvarētu setā, pietiek ar 11 punktiem un divu punktu pārsvaru, informēja Latvijas Volejbola federācijā.

Lai piedalītos pirmajās Latvijas sniega volejbola meistarsacīkstēs, līdz 22. janvārim jāpiesakās internetā, sūtot pieteikumu uz adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Pieteikumā jānorāda spēlētāju vārds, uzvārds, dzimšanas gads, e-pasta adrese un tālruņa numurs. Turnīrā drīkstēs piedalīties 2001. gadā un agrāk dzimušie spēlētāji.