Drukāt šo lapu
05.04.2017 11:28

Sestdien Olainē atkal rūks motocikli

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sestdien Olainē atkal rūks motocikli arhīvs

Latvijas Alternatīvās motosporta asociācijas (LAMA) jubilejas desmitās sezonas atklāšanas sacensības motokrosā sestdien paredzētas Olaines trasē. Jau plkst. 8.30 motori sāks rūkt kvalifikācijas sacensībās, plkst. 10.45 paredzēta sezonas atklāšanas parāde, kurā atbalstītāji savus favorītus varēs redzēt bez ķiverēm. Sacīkšu sākums plkst. 11.00.

Kā informē rīkotāji, šogad LAMA turnīrā paredzēti astoņi posmi, kas norisināsies dažādos Latvijas novados. Ir pamainījies klašu sadalījums, kā arī nākušas klāt jaunas klases – ikviens var atrast grupu, kurā cīnīties ar sava līmeņa braucējiem, un tas sola vēl vairāk dalībnieku un intrigas.

Atsevišķos posmos klašu sadalījums var mainīties un, piemēram, Olainē sacensības plānotas 17 motociklu un kvadriciklu grupās.

"Visas dienas garumā darbosies bufete un skanēs laba mūzika. Dažādi pārsteigumi dalībniekiem un skatītājiem un, protams, skatāms motokross ar cīņām visās klasēs," sola organizatori.

Pagājušā gada oktobrī Olainē norisinājās Baltijā populārākā motokrosa seriāla "Bosch Superkauss" finālposms, pēc kura ne viens vien dalībnieks izteica atzinību par interesanto un neierasto trasi.