07.11.2016 10:30

Salaspils komanda otro gadu pēc kārtas triumfējusi Baltijas lielākajā frisbija turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils komanda otro gadu pēc kārtas triumfējusi Baltijas lielākajā frisbija turnīrā Latvijas Frisbija federācija

Nedēļas nogalē Ogrē, Lielvārdē un Salaspilī norisinājās starptautiskais frisbija turnīrs "Rīgas rudens", kas pulcēja 36 komandas no piecām valstīm. Otro gadu pēc kārtas vīru turnīrā pirmo vietu izcīnīja "Salaspils WT" komanda, bet dāmu konkurencē, kurā labākās izrādījās "Andre Kontrol" no Krievijas, salaspilietes ieņēma trešo vietu.

Vīru turnīra izšķirošajā spēlē par galveno balvu "Salaspils WT" frisbijisti tikās ar Krievijas komandu "RealFive". Kā vēsta Latvijas Frisbija federācija, spēle ritēja ļoti saspringti līdz pat izšķirošā punkta izspēlei, un salaspilieši izcīnīja uzvaru ar 13:12.

Trešo vietu ieguva "Hardcore Ultimate" no Rīgas, bet 18. vietu 22 komandu konkurencē ieņēma Salaspils frisbija kluba junioru vienība. Turnīra labākā junioru vecuma spēlētāju balvu ieguva Arvīds Žanis Orlovskis no "Salaspils WT".

Dāmu turnīrā, kurā piedalījās 14 komandas, otro gadu pēc kārtas uzvarēja Krievijas komanda – finālā "Andre Kontrol" ar 13:8 pārspēja mājinieces Ogres "Momentu". Savukārt mačā par trešo vietu "Salaspils FK" spēlētājas, kuras pērn izcīnīja otro vietu, uzvarēja citu Krievijas klubu "South West" 12:8.