Drukāt šo lapu
29.09.2016 11:44

Sigulda uzņems sieviešu futbola attīstības braucienu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sigulda uzņems sieviešu futbola attīstības braucienu publicitātes

Par Latvijas Futbola federācijas (LFF) sieviešu futbola attīstības piektā brauciena galamērķi piektdien kļūs Sigulda un vietējā sporta kluba "Super Nova" meiteņu futbola komanda. Plānots, ka viesošanās pie jaunajām futbolistēm no plkst. 15.00 norisināsies Siguldas 1. pamatskolas stadionā.

Pasākuma ietvaros aptuveni 17 meitenes vecumā no deviņiem līdz 15 gadiem piedalīsies īpaši organizētā atklātajā treniņā. Ar vietējām futbolistēm tiksies LFF Sieviešu futbola attīstības speciālists Jevgēnijs Gedertsons un Latvijas nacionālās sieviešu futbola izlases kapteine, sieviešu futbola vēstnese Anastasija Ročāne.

Kluba rīcībā šajā attīstības braucienā nonāks LFF dāvanu komplekts ikdienas treniņu atvieglošanai. Tāpat futbolistes tiks pie dažādām pārsteiguma balvām, kā arī varēs uzzināt vairāk par sieviešu futbolu Latvijā un šī sporta veida piedāvātajām iespējām.

Sieviešu futbola attīstības braucieni norisinās kampaņas "Es spēlēju futbolu, nāc arī Tu" ietvaros, popularizējot jauno futbola meiteņu vidū šī sporta veida vērtības, pieejamību un piemērotību ikvienam. Pērn vienu no šādiem braucieniem uzņēma Apvienotā futbola akadēmija "Olaine", bet šogad aprīlī LFF delegācija viesojās pie sporta kluba "Babīte" meitenēm.