25.09.2016 08:50

Mārupes basketbolisti nokārto formalitātes: atkal labākie Pierīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes basketbolisti nokārto formalitātes: atkal labākie Pierīgā Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde-

Pierīgas novadu sporta spēļu basketbola turnīros uzvaru jau sesto gadu pēc kārtas izcīnījuši Mārupes novada komandas spēlētāji. Finālturnīrā par 1.-3. vietu viņi sestdien Mārupes sporta kompleksā pārspēja Krimuldas un Ropažu novada basketbolistus.

Mārupiešu pārākums pār tuvākajiem sāncenšiem, kas nedēļu iepriekš arī bija uzvarējuši priekšsacīkšu turnīros, finālturnīrā bija ievērojams. Krimuldieši tika pieveikti 70:32, bet ropažnieki – 87:51.

Spēlē, kas turnīrā bija pirmā, bet, kā izrādījās, noteica otrās vietas ieguvējus, Krimuldas basketbolisti ar 52:37 pārspēja Ropažu novada komandu un izcīnīja vicečempionu titulu.



Ropažnieki – trešie.


Sestdien Salaspils sporta namā notika spēles par 4.-6. vietu Pierīgas novadu sporta spēļu basketbola turnīra kopvērtējumā. Tajā piedalījās priekšsacīkšu turnīru otro vietu ieguvēji.

Par uzvarētājiem kļuva mājinieki salaspilieši, kuri ar 59:53 pārspēja Stopiņu novada basketbolistus un ar 64:60 Mālpils novada komandu. Piektajā vietā turnīra kopvērtējumā ierindojās Stopiņu novads, kas mālpiliešus pārspēja 65:49.

Priekšsacīkšu grupu turnīru trešo vietu ieguvēji Inčukalna, Saulkrastu un Babītes novada basketbolisti turnīru noslēdza dalītā 7.-9. vietā.