Drukāt šo lapu
17.01.2015 18:06

Ulbrokas florbolisti zaudē punktu, Ķekavas florbolistes – spēli

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti zaudē punktu, Ķekavas florbolistes – spēli Einārs Binders

Latvijas florbola virslīgas čempionātā vienpadsmito uzvaru līdzšinējos 18 mačos – gan tikai divu punktu vērtībā – izcīnījuši Ulbrokas/florbola skolas "Masters" spēlētāji. Turpinās arī dāmu virslīgas turnīrs un Rīgas čempionāts.

Lielvārdē ulbrokieši tikās ar Latvijas junioru (U-19) izlases kandidātiem. Cīņas gaitā viņi nonāca zaudētājos ar divu vārtu starpību, taču atspēlējās un minūti līdz pamatlaika beigām jau bija vadībā 5:3. Juniori tomēr pamanījās izlīdzināt rezultātu, un bija jāspēlē papildlaiks, kurā pārāki tomēr izrādījās "Masters" florbolisti – 6:5. Uzvaras vārtus guva Niks Ķuzulis.

Virslīgas turnīra tabulā Ulbroka/FS "Masters" ar 32 punktiem 18 spēlēs saglabā sesto vietu.

Dāmu virslīgā otro savstarpējo spēli nedēļas laikā aizvadīja "Ķekavas Bulldogs" un Kocēnu "Rubene". Šoreiz īsta cīņa neizdevās – laukuma saimnieces "Rubenes" florbolistes izrādījās krietni pārākās un svinēja kārtējo uzvaru 13:2.

Kārtējās spēles ar Pierīgas florbola komandu piedalīšanos notikušas arī Rīgas atklātajā čempionātā.

Astoto uzvaru pēc kārtas izcīnījuši Austrumu grupas līderi FK "Ikšķile" florbolisti, kuri ar 16:6 pieveica komandu "Rīgas Lauvas". Pa trim vārtiem guva Raimonds Zemzāle, Gatis Saliņš un Mārtiņš Vilks. Tikpat punktu (24) ir arī "Saulkalne S" florbolistiem, kuri gan aizvadījuši vienu spēli vairāk. Pēdējā mačā, Aleksandram Mahortovam, Raitim Cimmermanim un Jurijam Petrovam savācot pa hettrikam, Salaspils novada klubs ar 13:7 uzvarēja "Rīgas Sargus".

Trešo vietu Austrumos, no abiem līderiem atpaliekot par trim punktiem, ieņem Carnikavas florbola klubs, kas ar 13:4 apspēlēja "Bigfoots Pro" vienību. Savukārt "Inčukalns Coyoti" pēc zaudējuma 1:5 citai pastarīšu komandai "Blice" noslīdējuši uz pēdējo astoto vietu.

Rietumu grupā spēlējošie "Ķekavas Bulldogs" florbolisti ar 6:10 piekāpās Armijas florbola klubam un tabulā ieņem sesto pozīciju.