Drukāt šo lapu
13.04.2012 13:52

Futbola klubs "Auda" uzvarējis "LabieDarbi.lv" projektu konkursā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Uzvarot "LabieDarbi.lv" projektu konkursā, futbola klubs "Auda" ticis pie finansējuma jaunu sporta tērpu iegādei.

Šāgada jūnijā 58 jaunie Latvijas futbolisti dosies ceļā uz vienu no pasaulē lielākajiem jauniešu futbola turnīriem – "Pitea Sumer Games 2012" Zviedrijā, kurā dažādās vecuma grupās piedalās vairāk nekā 700 komandu no visas pasaules.

Ar šo projektu futbola klubs "Auda" daļēji samazināja futbolistu vecākiem finansiālo slogu, kas saistīts ar došanos ar sacensībām. Projekts "LabieDarbi.lv" konkursā ar 5831 balsi lielu sabiedrības atbalstu ieguva 1.vietu.

Pēc uzvaras projekta pārstāvis Rihards Gorkšs atzina: "Ir liels prieks par to, ka esam ieguvuši tik lielu apkārtējo cilvēku atbalstu. Nevaram pat īsti saprast, par ko lielāks gandarījums: vai par to, ka ir saņemts finansējums mūsu projektam, vai par to, ka ir tik daudz cilvēku, kuri mūs atbalsta. Šāds projekts ir labs ar to, ka tas palīdz arī vienot cilvēkus un var pārbaudīt cik katrs ir gatavs darīt vienotam mērķim."

Futbola klubs "Auda" trenē jauniešus Ķekavā, Baldonē un šobrīd ir atvērta jauna grupa Baložos. Klubā trenējās kopā aptuveni 130 audzēkņi un tā mērķis ir izveidot stabilu kluba piramīdu, kur bērnam uzsākot treniņus ir iespēja no maza sportot gribētāja izaugt līdz konkurētspējīgam, ambiciozam un profesionālam futbolistam.

Pazīstamākie kluba audzēkņi ir bijušie un esošie Latvijas futbola valstsvienības spēlētāji Kaspars Gorkšs, Andrejs Rubins, Artis Lazdiņš un Vīts Rimkus.