Drukāt šo lapu
19.03.2012 08:45

Neizšķirts pēc divām spēlēm Ķekavas un Ulbrokas florbolistu duelī

Autors  Ivo Jirgens
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Neizšķirts pēc divām spēlēm Ķekavas un Ulbrokas florbolistu duelī Krišjānis Grantiņš

Latvijas vīriešu florbola čempionāta pusfināla sērijā «Ķekava» – «Ulbroka»/FS «Masters» rezultāts pēc nedēļas beigās Kocēnos notikušajām pirmajām divām spēlēm ir neizšķirts - 1:1.

 

Rīgas reģiona klubu duelis turpināsies 24. un 25. martā ar spēlēm Ulbrokā, un sērija ritēs līdz trim uzvarām.

Sestdien, 17. martā, uzvaru ar 5:4 svinēja «Ulbroka»/FS «Masters» florbolisti, kuri, kā zināms, ceturtdaļfinālā bija pārspējuši pagājušā gada čempionus RTU/«Inspecta». Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Kārlis Bulāns un Jānis Jaunzems (viņa kontā arī uzvaras vārti pusotru minūti līdz beigām), vienus – Edgars Zeidlers.

«Ķekavas» rindās divreiz precīzi meta Alvis Dāle, pa reizei – Jānis Peičs un Ēriks Akulovs.

Nākamajā dienā nomināli laukuma saimnieku statusā spēlējušajiem Ķekavas florbolistiem izdevās gūt revanšu ar 4:1 un izlīdzināt rezultātu sērijā. Divus vārtus iemeta Gints Klēģers, pa vieniem – Jānis Liepa un Toms Mežotnis, savukārt vienreiz precīzi Ulbrokas kluba labā meta Kaspars Šķēls.

Latvijas čempionāta pamatturnīru «Ķekava» pabeidza piektajā, bet «Ulbroka»/FS «Masters» – astotajā vietā 12 komandu konkurencē.

Neizšķirts (1:1) pēc pirmajām divām spēlēm ir arī otrajā pusfināla sērijā - «Lielvārdes» florbolisti savā laukumā vispirms piekāpās Cēsu klubam «Lekrings» (3:5), bet dienu vēlāk nosargāja uzvaru ar 7:5 (trešās trešdaļas vidū bija 7:1).