Drukāt šo lapu
07.06.2012 15:26

Ārsti tagad pieejami arī Valdlaučos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ķekavas novada dome sadarbībā ar "Veselības centru 4" atvērusi filiāli Valdlaučos, kur pieejami valsts apmaksātie medicīnas pakalpojumi.

"Veselības centrs 4" ir daudzprofilu medicīnas iestāde ar plašu filiāļu tīklu. Tagad tam pievienojies centrs Valdlaučos. Kā stāsta uzņēmuma mārketinga speciāliste Inga Ronka, ārsti Meistaru ielā 43 (divstāvu namā aiz SEB augstceltnes) pacientus pieņem jau kopš 22. maija, bet 12. jūnijā pulksten 11 visi gaidīti uz atklāšanas sarīkojumu.

Interesentus sagaidīs un ar filiāles darbu iepazīstinās centrā praktizējošie ārsti: kardioloģe Dace Zalmane, traumatologs ortopēds Uldis Krustiņš, neiroloģes Dace Dzirkale un Larisa Zablocka, psihiatri Beāte Šternberga un Jevgeņijs Iznovs, dermatoveneroloģe Diāna Vība, rehabilitologs Leonīds Rozenbergs, arī fizioterapeits un ķirurgs.

Filiālē pieejami arī ultrasonogrāfiskie izmeklējumi. Fizioterapeits pacientus ik nedēļu pieņem trīs dienas, pārējie speciālisti sastopami reizi nedēļā.

"Veselības centram 4" ir līgumsaistības ar Nacionālo veselības dienestu, tāpēc pacienti šajā ārstniecības iestādē virkni pakalpojumu var saņemt par valsts līdzekļiem, piedaloties tikai ar līdzmaksājumu.