Drukāt šo lapu
01.03.2018 14:20

Mārupiešiem iespēja ziedot dažādas mantas

Autors  www.marupe.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupiešiem iespēja ziedot dažādas mantas Mārupes novada pašvaldība

Labdarības biedrība "Carita Latvia" Mārupē izvietojusi piecus konteinerus, kuros iedzīvotāji varēs atstāt lietoto apģērbu, apavus un sadzīves priekšmetus, kas tālāk tiks ziedoti, lai atbalstītu dažādas labdarības programmas, kuras pamatā ir vērstas uz bērnunamiem, pensionāriem, trūcīgām ģimenēm un dzīvnieku patversmēm.

Konteineru atrašanās vietas: pie dienas centra Švarcenieki, Mazcenu alejā 4, Jaunmārupē; pie a/s "Mārupes komunālie pakalpojumi" biroja, Viskalnu ielā 6, Tīrainē; pie Mārupes ambulances, Amatas ielā 14, Mārupē; pie Zeltrītu ielas 16, Vecozolu namos, Tīrainē; pie Zeltrītu ielas 20, Vecozolu namos, Tīrainē.

Konteineros drīkst ievietot sieviešu un vīriešu apģērbu, kā arī bērnu drēbītes, mājas tekstilu (gultas veļu, dvieļus, aizkarus), spilvenus un segas, pledus, apavus (vīriešu, sieviešu, bērnu), somas, jostas, matračus, rotaslietas (kaklarotas, bižutēriju, rokassprādzes utt.).

Lietotās mantas ir iespējams nogādāt arī Lubānas ielā 78 vestibilā ziedojumu kastē, vēlams pirms tam piezvanīt: 28167221.