Drukāt šo lapu
21.03.2014 10:08

Sējā Gada ballē godinās novadniekus

Autors  Ieva Karlsberga
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Tradicionāli līdz ar pavasara tuvošanos arī šogad 22. martā Sējas novada dome savus novada ļaudis ielūdz uz Gada balli.

Kā pastāstīja Sējas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Pliena, Gada balle ir pasākums, kurā pašvaldība atskatās uz veikumu iepriekšējā gadā un kurā ikviens apmeklētājs piedzīvo atkalredzēšanās prieku un omulīgā gaisotnē izbauda šī vakara burvību.

"Sanākot kopā tādā lielā pasākumā, mēs atskatāmies uz aizgājušo laiku, uz padarīto, un saprotam, ka mūsu dzīve ir nemitīgā kustībā, ka pastāv mūžīgā tikšanās un šķiršanās, ka katrs esam personība ar savu skatījumu uz dzīvi un lietām kopumā, virzības un attīstības pamatā ir savstarpējā sapratne un cilvēkmīlestība. Mēs esam godam pastrādājuši, un apliecinājums tam ir paveiktie darbi, kurus novērtēt var ikviens novada iedzīvotājs," Gada balles būtību un nozīmi novada dzīvē skaidro novada domes priekšsēdētājs Guntis Liepiņš.

"Gada ballē par ieguldījumu novada izaugsmē un attīstībā novada Goda grāmatā svinīgi tiek ierakstīti jauni vārdi. Šo augsto novērtējumu šiem cilvēkiem devuši novada iedzīvotāji ar savu balsojumu," turpina I. Pliena un piebilst, ka svētku reizē paldies tiek teikts visiem novadā strādājošajiem, nodokļu maksātājiem, no kuru maksājumiem pamatā veidojas pašvaldības budžets, kā arī arī visiem pašvaldības iestāžu darbiniekiem, kuri godprātīgi pilda savus pienākumus, neskatoties uz amatu, kādu tie ieņem.

"Pateicības vārdus saņem arī visi aktīvie un apzinīgie cilvēki, pašdarbnieki – kora, amatierteātra, ansambļu, līnijdejotāju, tautisko deju un vēl vairāku kolektīvu dalībnieki, kuri augstu tur Sējas novada vārdu, iznesot to Latvijas mērogā un arī tālu aiz valsts robežām."