Drukāt šo lapu
17.03.2014 17:31

Ikšķilē dibinās Uzņēmēju klubu

Autors  Ogrenet.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķilē dibinās Uzņēmēju klubu www.ogrenet.lv

Uzņēmējdarbības veicināšanas komisijas locekļi atbalstījuši Ikšķiles novada domes priekšsēdētāja Induļa Trapiņa ierosinājumu dibināt Uzņēmēju klubu.

Pēc pašvaldības vadītāja domām, uzņēmēju apvienība varētu veicināt uzņēmējdarbības attīstību novadā un uzlabot sadarbību starp pašiem uzņēmējiem. Uzņēmēju kluba izveidošana veicinātu arī kontaktu dibināšanu ar Latvijas Rūpniecības un tirdzniecības kameru, kas sadarbojas ar uzņēmēju klubiem un sniedz dažādu atbalstu konsultāciju un semināru veidā.

Uz nākamo Ikšķiles novada Uzņēmējdarbības veicināšanas komisijas sēdi plānots uzaicināt Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētāju Jāni Endziņu.

Uzņēmējdarbības veicināšanas komisijas locekļi apsprieduši arī sadarbības iespējas, veidojot vienotā stilā izstrādātus prezentācijas materiālus un kopīgi piedaloties izstādēs, tā reklamējot Ikšķiles novada ražojumus un pakalpojumus.

14. martā Ikšķiles novada uzņēmēju grupa devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Valmieru, lai iepazītos ar šīs pilsētas Uzņēmēju kluba pieredzi.