Drukāt šo lapu
26.08.2013 15:14

Bijušais Carnikavas atkritumu apsaimniekotājs sāk novākt konteinerus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme,. Attēlam ir ilustratīva nozīme,. arhīvs

Carnikavas novadā no 1. augusta darbību sācis jauns atkritumu apsaimniekotājs, tādēļ iepriekšējais pakalpojumu sniedzējs  SIA "Eco Baltia vide" sāk novākt atkritumu konteinerus. 

Plānots, ka laikā no 26. augusta līdz 6. septembrim SIA ''Eco Baltia vide'' veiks tās īpašumā esošo sadzīves atkritumu konteineru noņemšanu. Iedzīvotāji tiks individuāli informēti (telefoniski, īsziņā vai e-pastā) par precīzu datumu, kurā jāizstumj konteiners.

Konteineru novākšanas grafiks paredz, ka 26. un 27. augustā tas notiks Kalngalē, 28., 29., 30. augustā un 2. septembrī konteneiri tiks aizvākti Garciemā, 2. septembrī Garupē, 3., 4. un 5. septembrī uzņēmums tos savāks Gaujā, bet 6. sepbembrī – no Carnikavas. 

Izplatītajā paziņojumā SIA "Eco Baltia vide" lūdz iedzīvotājus nodrošināt tiem piederošo atkritumu konteineru izstumšanu brīvi pieejamā vietā. Ņemot vērā, ka sadzīves atkritumus Carnikavas novadā drīkst izvest tikai jaunais apsaimniekotājs, bijušais pakalpojumu sniedzējs aicina parūpēties par to, lai savākšanas dienā konteiners būtu tukšs.

Ja minētajā dienā konteiners nebūs pieejams SIA "Eco Baltia vide" darbiniekiem, tiks uzskatīts, ka iedzīvotājs vēlas to iegādāties, tādēļ tiks nosūtīts rēķins par sadzīves atkritumu konteinera iegādi. Tā cena ir 12 lati bez PVN. 

Iepriekš:
"Eco Baltia vide": Atkritumi Carnikavā krājas jaunā apsaimniekotāja dēļ
Ādažos atkritumus turpmāk savāks bijušais Carnikavas apsaimniekotājs
Lasītāja: Vai Carnikava drīz slīks atkritumos?