Drukāt šo lapu
15.08.2013 11:27

Ādažos atkritumus turpmāk savāks bijušais Carnikavas apsaimniekotājs

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Attēlam ir ilustratīva nozīme. Attēlam ir ilustratīva nozīme. arhīvs

Nupat publicētie iepirkuma konkursa rezultāti liecina, ka turpmāk Ādažu novadā atkritumus apsaimniekos SIA "Eco Baltia Vide".

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija, konkursam par atkritumu apsaimniekošanu Ādažu novadā bija pieteikušies četri pretendenti. Uzvarējušais atkritumu apsaimniekotājs piedāvāja veikt pakalpojumus par mazāko cenu, savukārt informācija par citiem uzņēmumiem un to piedāvājumiem konkursa rezultātu izklāstā nav atrodama. 

Ādažu novada dome, izsludinot iepirkumu, kā paredzamo līgumcenu bija norādījusi 340 000 latu, taču izvēlētais pretendents piedāvāja 335 000 latu bez pievienotās vērtības nodokļa. Tas, līdz kuram datumam iedzīvotājiem jāslēdz līgums ar jauno atkritumu apsaimniekotāju, gan pagaidām nav norādīts.

Savukārt Carnikavas novada domes mājaslapā norādīts, ka SIA "Eco Baltia Vide", kas atkritumus šajā novadā apsaimniekoja līdz 1. augustam, iedzīvotājiem izsūtījis paziņojumu, kurā minētas vairākas neprecizitātes. 

"Savā vēstulē iedzīvotājiem SIA "Eco Baltia Vide" norāda, ka pašvaldības iepirkumā uzņēmuma iesniegtais lētākais piedāvājums tika noraidīts. Carnikavas novada dome norāda, ka, neraugoties uz to, ka uzņēmuma iesniegtais piedāvājums bija lētākais, tas tika noraidīts atbilstoši iepirkuma nolikuma noteikumiem, jo tajā bija virkne neatbilstību iepirkuma nolikuma noteikumiem. Tāpat SIA "Eco Baltia Vide" paziņojumā iedzīvotājiem informācijai par jauno atkritumu apsaimniekošanas kārtību norādījis Carnikavas novada domes priekšsēdētājas, kura pašlaik ir atvaļinājumā, stacionārā tālruņa numuru, " informē dome. 

Plašāku informāciju par iepirkuma rezultātiem skatīt šeit.

Iepriekš:

"Eco Baltia vide": Atkritumi Carnikavā krājas jaunā apsaimniekotāja dēļ
Lasītāja: Vai Carnikava drīz slīks atkritumos?