Drukāt šo lapu
06.11.2012 12:08

Policija likvidē divas "točkas" Ādažu novadā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Policija likvidē divas "točkas" Ādažu novadā Ādažu pašvaldības policija

Pirmdien Ādažu pašvaldības policija kopā ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes darbiniekiem veica kopīgus pasākumus nelegālu alkoholisko dzērienu tirdzniecības vietu apkarošanai.

Kopīgā reida laikā tika veiktas kriminālprocesuālas darbības divās nelegāla alkohola tirdzniecības vietās. Divās tirdzniecības vietās Gaujas ielā un kādā Ādažu novada privātmājā tika izņemti vairāki desmiti litru nelegāla alkohola, kā arī ierīce, ar ko gatavo kandžu. Tika arī noskaidrots, ka vienā no tirdzniecības vietām tirgoti tabakas izstrādājumi ar Krievijas Federācijas un Baltkrievijas akcīzes markām.

Personas, kuras tirgoja nelegālos alkoholiskus dzērienus, tika atzītas par aizdomās turētām kriminālprocesu ietvaros, un pret vainīgām personām tika piemēroti drošības līdzekļi. Kriminālprocesi tika ierosināti pēc Krimināllikuma 221. panta pirmās daļas par alkoholisko dzērienu vai tabakas izstrādājumu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu (pārvadāšanu) vai realizāciju, ja tā rezultātā radīts būtisks kaitējums.

Lai kontrolētu un uzraudzītu sabiedrisko kārtību, arī turpmāk notiks regulāras pārbaudes un reidi iespējamās nelegālo alkoholu tirdzniecības vietās, informēja Ādažu pašvaldības policija.