Drukāt šo lapu
02.08.2018 09:35

Ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši jaunieši un sirmgalvji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ceļu satiksmes negadījumos Pierīgā cietuši jaunieši un sirmgalvji arhīvs

Pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā ceļu policija reģistrējusi 88 ceļu satiksmes negadījumus, kuros 23 cilvēki guvuši ievainojumus un viens gājis bojā. Arī Pierīgas ceļos cietuši vairāki cilvēki.

Ādažu novada Birzniekos vieglo automašīnu "Hyundai Getz" un "Chrysler Town&Country" sadursmē miesas bojājumus guvis 62 gadus vecs vīrietis un 80 gadus veca sieviete. Ķekavā "Hyundai Coupe" un "Toyota Aris" sadursmē cietusi 28 gadus veca sieviete. Garkalnes novada Upesciemā, avarējot automašīnai "Subaru Legacy", traumas guvis 21 gadu vecs jaunietis, Ventspils šosejā Jūrmalā "Seat Altea XL" avārijā savainots 72 gadus vecs vīrietis, bet Salaspils novadā, apgāžoties transporta līdzeklim, cietis 76 gadus vecs vīrietis.

Otrdien un trešdien policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 403 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 125 par ātruma pārsniegšanu un trīs par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas septiņas personas, arī pa vienai Jūrmalā un Ķekavas novada Baložos.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši piecas automašīnu zādzības (arī pa vienai Garkalnes novada Bukultos un Skolas ielā Jūrmalā), desmit velosipēdu zādzības, kā arī 19 zādzības no transporta līdzekļa (arī vienu Ikšķilē).