Drukāt šo lapu
07.07.2018 11:26

Satiksmes negadījumos Saulkrastu un Babītes novados cietušas četras sievietes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Satiksmes negadījumos Saulkrastu un Babītes novados cietušas četras sievietes arhīvs

Valsts policija aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrējusi 29 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši desmit cilvēki. Divi negadījumi ar cietušajiem notikuši Pierīgas novados.

Babītes novadā vieglo automašīnu "BMW 325" un "Nissan X Trail" sadursmē miesas bojājumus guvusi 61 gadu veca sieviete un 11 gadus veca meitene. Savukārt Saulkrastu novadā, kur vieglā automašīna "Mercedes Benz Vito" sadūrusies ar mikroautobusu "VW Crafter", traumas guvušas 46 un 73 gadus vecas sievietes.

Pēdējās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 175 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 35 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un piecus par agresīvu braukšanu. Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas piecas personas, tajā skaitā pa vienai Inčukalna un Olaines novados.

Likumsargi Rīgas reģionā arī reģistrējuši trīs velosipēdu zādzības, tajā skaitā vienu Pulkveža Brieža ielā Siguldā, un 11 zādzības no transporta līdzekļa, tajā skaitā vienu Ķekavas novadā.