Drukāt šo lapu
25.06.2018 09:37

Svētku brīvdienās satiksmes negadījumos cilvēki cietuši arī Ropažu novadā, Saulkrastos un Salaspilī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Valsts policija kopš pagājušās piektdienas Rīgas reģionā reģistrējusi 59 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 16 cilvēki, tajā skaitā seši gājēji. Četri negadījumi ar cietušajiem fiksēti Pierīgas novados.

Naktī uz svētdienu, apgāžoties transporta līdzeklim, Ainažu ielā Saulkrastos miesas bojājumus guvis 47 gadus vecs vīrietis, bet Salaspils novadā – 38 gadus vecs vīrietis. Vieglā automašīna "Audi A4 Avant" apgāzusies Ropažu novada Augšciemā, un šajā negadījuma traumas guva 26 gadus veca sieviete un 30 gadus vecs vīrietis. Savukārt Muceniekos kravas "Volvo FH12" un vieglās automašīnas "Volvo XC90" sadursmē cietis 58 gadus vecs vīrietis.

Pa diviem ceļu satiksmes negadījumiem, kuros cilvēki nav cietuši, fiksēts Jūrmalā un Babītes novadā, pa vienam – Olaines novada Medemciemā, Stopiņu novada Rumbulā, Saulkrastu novada Priedēs, Raiņa ielā Salaspilī, Rīgas gatvē Ādažos un Carnikavas novada Garupē.

Pēdējo triju dienu laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 368 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 120 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un piecus par agresīvu braukšanu.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā aizturētas 15 personas, tajā skaitā pa vienai Vangažos, Inčukalnā, Ķekavas novada Daugmales pagastā, Stopiņu novadā, Jūrmalā un Babītes novadā. Visā Latvijā šogad svētku dienās pieķerti 66 autovadītāji, kas sēdušies pie stūres alkohola reibumā.

Likumsargi Rīgas reģionā arī fiksējuši trīs automašīnu zādzības, tostarp vienu Ceriņu ielā Jūrmalā, kā arī 12 velosipēdu zādzības (arī viena Stopiņu novada Dreiliņos) un 25 zādzības no transporta līdzekļa (arī pa vienai Skolas ielā Jūrmalā un Ikšķilē).