Drukāt šo lapu
07.06.2018 09:38

Ķekavā, Siguldā un Sidgundā aizturēti iereibuši autovadītāji

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
attēlam ir ilustratīva nozīme attēlam ir ilustratīva nozīme arhīvs

Aizvadītās diennakts laikā policija ceļu satiksmes negadījumu jomā Rīgas reģionā sastādījusi 204 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 73 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un piecus par agresīvu braukšanu.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturētas septiņas personas, tostarp pa vienai Rīgas ielā Ķekavā, Raunas ielā Siguldā un Juglas ielā Mālpils novada Sidgundā.

Aizvadītās diennakts laikā Rīgas reģionā reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, cietuši 15 cilvēki, ar viens gājējs un četri velosipēdisti. Pierīgas novados negadījumi ar cietušajiem nav fiksēti.

Olaines novada Medemciemā sadūrušās vieglās automašīnas "VW Golf" un "Audi A6", Ķekavas novada Alejās – "VW Caddy" un "Toyota Corolla", Leona Paegles ielā Siguldā avarējusi vieglā automašīna "Nissan Micra", bet Garkalnes novada Upesciemā kāds transporta līdzeklis uztriecies dzīvniekam. Cilvēki šajos negadījumos necieta.

Kārtības sargi trešdien Rīgas reģionā arī fiksējuši vienu automašīnas zādzību septiņas velosipēdu zādzības un septiņas zādzības no transporta līdzekļa (arī divas Jūrmalā).