Drukāt šo lapu
30.04.2018 10:33

Nedēļas nogalē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Nedēļas nogalē Pierīgā ceļu satiksmes negadījumos cietuši pieci cilvēki arhīvs

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas reģionā policija reģistrējusi 38 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 19 cilvēki, viņu vidū pieci gājēji. Vairāki negadījumi ar cietušajiem fiksēti arī Pierīgas novados.

Sestdien Ķekavā, automašīnai "Jeep Grand Cherokee" uztriecoties šķērslim, miesas bojājumus guvis 40 gadus vecs vīrietis. Svētdien Mārupes novadā "Audi A6" sadursmē ar dzīvnieku savainots 27 gadus vecs vīrietis, bet Valdlaučos, apgāžoties transporta līdzeklim, ievainojumus guvis 27 gadus vecs vīrietis.

Cietušas arī divas gājējas – 39 gadus veca sieviete Baldones novadā un 74 gadus veca sirmgalve Inčukalna novadā.

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 361 administratīvā pārkāpuma protokolu, tajā skaitā 94 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un divus par agresīvu braukšanu.

Par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā aizturēti deviņi cilvēki, arī viens Garkalnes novada Sužos. Vienīgā automašīnas zādzība Rīgas reģionā pastrādāta sestdien Babītē, notikušas arī 14 zādzības no transporta līdzekļiem, tajā skaitā pa vienai Inčukalnā un Carnikavas novada Garciemā.