Drukāt šo lapu
25.04.2018 09:25

Automašīnu sadursmē Salaspils novadā cietusi sieviete

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Automašīnu sadursmē Salaspils novadā cietusi sieviete Valsts policija

Kopš nedēļas sākuma Rīgas reģionā policija reģistrējusi 54 ceļu satiksmes negadījumus, kuros cietuši 18 cilvēki, arī divi gājēji. Vairāki negadījumi ar cietušajiem reģistrēti Pierīgas novados.

Otrdien Salaspils novadā notikusi vieglo automašīnu "Honda Civic" un "Škoda Kodiaq" sadursme, kurā cietusi 42 gadus veca sieviete. Pirmdien Carnikavā, apgāžoties transporta līdzeklim ievainojumus guvis 10 gadus vecs zēns, bet Ķekavas novadā negadījumā cietušas divas 17 gadus vecas jaunietes.

Pierīgas novados fiksēta vēl virkne ceļu satiksmes negadījumu, kuros cilvēki gan nav cietuši. Trīs no tiem – Salaspils novadā, kur sadūrušās automašīnas "Opel Vectra" un "Dacia Duster", "Fiat Panda" un "Nissan Qashqai", kā arī avarējusi kravas automašīna "Iveco AT260".

Rīgas ielā Olainē šķēršļiem uztriekušās vieglās automašīnas "BMW 520" un "Audi 100". Siguldā, Rūdolfa Blaumaņa ielā notikusi "Lexus RX 400H" un "Toyota Corolla" sadursme, bet Raiņa ielā – "Audi A3" avārija.

Divi negadījumi reģistrēti arī Garkalnes novadā – Sužos avarējusi automašīna "Land Rove Freelander", bet Upesciemā notikusi vieglās automašīnas "Opel Insignia" un kravas "Scania R 420" sadursme. Vēl Ķekavā sadūrušās "VW Passat" un "Volvo V70", Vangažos – "BMW 530", "Volvo V40" un "BMW 330", bet Stopiņu novada Sauriešos avarējusi "Audi A6".

Policija ceļu satiksmes negadījumu jomā pēdējo divu dienu laikā Rīgas reģionā sastādījusi 227 administratīvā pārkāpuma protokolus, tajā skaitā 106 par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu. Trīs cilvēki aizturēti par transporta līdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, viens – narkotisko vielu iespaidā.