Drukāt šo lapu
05.06.2012 09:17

Aiztur par mēģinājumu iekļūt Ādažu poligonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Ādažu pašvaldības policijai savas darbības pirmajās dienās ne tikai nācies tikt galā ar ģimenes skandāliem, bet arī aizturēt divus likumpārkāpējus, kas mēģinājuši iekļūt Ādažu militārajā poligonā.

 

Poligona darbinieki ziņojuši jaundibinātajai pašvaldības policijai, ka militārajā zonā mēģina iekļūt nepiederošas personas. Sadarbojoties ar poligona militārās daļas darbiniekiem, policisti pārkāpējus aizturējuši, un tiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli. Par to aģentūrai LETA pastāstīja policijas priekšnieks Oskars Feldmanis.

Pārsvarā pašvaldības policistu palīdzība bijusi nepieciešama ģimenes skandālu risināšanā, saņemta arī informācija par automašīnu novietošanu zaļajā zonā, pavēstījis Feldmanis. Kopumā kārtības sargi devušies septiņos izbraukumos.

Ādažu pašvaldības policija sāka darbu 1. jūnijā. Tajā strādā četri kārtībnieki, astoņi inspektori, divi vecākie inspektori un priekšnieks Feldmanis, kurš iepriekš vadījis Carnikavas pašvaldības policiju un Ādažos vadītāja amatā nokļuvis konkursa kārtībā.