Drukāt šo lapu
09.08.2017 12:35

Presto – autoskola Carnikavā

Autors  Apmaksāta publikācija
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Presto – autoskola Carnikavā publicitātes

Autovadīšana ir ļoti nozīmīga pieaugšanas daļa, kas simbolizē pieaugušo dzīvi un patstāvību. Tikko pabeigta vidusskola, sakrāta nauda auto, kas vecāks par tevi pašu, vai dāsna dāvana un apziņa, ka visa pasaule ir pie tavām kājām un iespējas ir neierobežotas. Izklausās lieliski!

Tas, protams, ir tikai viens no stāstiem, bet gana populārs. Lai arī kāds būtu tavs iemesls un vecums, vēlme sēsties pie auto stūres vienmēr sākas ar īstās autoskolas izvēli.

Šķiet, pirms pāris gadiem izvēle bija nedaudz vienkāršāka, bija zināmas vien dažas autoskolas un atlika piezvanīt tai, kuras nosaukums likās visdzirdētākais. Šobrīd konkurence ir augusi, līdz ar to arī kvalitāte un cenu draudzīgums, kas ir tikai labāk klientam. Presto Autoskola pierāda sevi kā vienu no labākajām, par ko liecina gan CSDD statistika, gan neskaitāmas citas priekšrocības un inovācijas.

Presto Autoskola ir soli priekšā
Lieliska mājaslapa ir ļoti nozīmīgs aspekts gan priekšstata radīšanā (kā nekā, tā ir skolas vizītkarte), gan klientu apkalpošanā. Presto nudien ir parūpējies, lai katram, kas apmeklē mājaslapu viss būtu saprotams un ērts; ir padomāts arī par inovācijām, piemēram, līguma noslēgšana elektroniski, kas ir nebijusi priekšrocība pat Eiropas līmenī. Visa nepieciešamā informācija ir ļoti parocīgi un pārskatāmi sagrupēta un nevienam nenāksies apjukt, meklējot sev interesējošās atbildes.

Plašs filiāļu tīkls noteikti iepriecinās visus, kas nedzīvo Rīgā. Autoskola Presto ir pieejama 8 Latvijas pilsētās. Viena no tām ir autoskola Carnikavā. Tā kā Presto komanda ir parūpējusies, ka visu lielākoties ir iespējams nokārtot elektroniski, nekas daudz neatšķirsies dažādās pilsētās dzīvojošajiem. Viss ir padarīts tikai pieejamāks. Piemērām Carnikavā teorijas nodarbības notiek Carnikavas pamatskolā/vidusskolā; skolas citas filiāles iespējams izpētīt mājaslapā presto.lv sadaļā "Filiāles". Tāpat visas neskaidrības var atrisināt pa tālr. +371 27748988.

Teorijas un autovadīšanas kursiem, kā minēts, ir iespējams pietiekties mājaslapā. Atliek izvēlēties ērtāko vietu, laiku un nodarbību skaitu. Presto piedāvā arī ceļus satiksmes noteikumu grāmatas par ļoti izdevīgām cenām, kā arī lapā ir pieejami testi, kas palīdzēs sagatavoties gan autoskolas, gan CSDD eksāmeniem. Tāpat var iepazīties ar visiem instruktoriem, izpētīt atsauksmes un atrast sev piemērotāko.

Papildu rūpes – ir padomāts arī par ērtu medicīniskās izziņas un pirmās palīdzības apliecības iegūšanu. Ātrāk, lētāk, ērtāk! Autoskolas komandai ir svarīga individuāla pieeja katram kursantam, un viņiem patiešām ir svarīga drošība uz ceļa. Tādēļ ir vērts apmeklēt arī Presto blogu, kur varēs izlasīt ļoti noderīgus un interesantus rakstus, kas regulāri tiek papildināti.

Sēšanās pie auto stūres var būt ļoti satraucošs process, tādēļ ir svarīgi izvēlēties vislabāko apmācības iestādi un vispiemērotāko instruktoru. Kā jau visās dzīves jomās, vislielākais gandarījums būs pēc labi padarīta darba, un arī autovadīšana padosies prasmīgāk tikai pēc daudzām stundām prakses. Lai izdodas un jūs sagaida tikai patīkami braucieni!