Drukāt šo lapu
02.08.2018 11:58

"Ratu rallijs" ierūcinās Siguldas ielas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
"Ratu rallijs" ierūcinās Siguldas ielas arhīvs

12. augustā (nevis 9. augustā, kā bija plānots sākotnēji) Siguldā startēs jau otrās ratu orientēšanās sacensības jeb "Ratu rallijs", kura laikā, saņemot īpašu pilsētas karti, dalībnieki dosies meklēt kontrolpunktus – uzņēmumus un bērniem draudzīgas vietas. Pasākuma mērķis ir veicināt aktīvu dzīvesveidu māmiņām un tētiem ar mazuļiem, kā arī stiprināt ģimeņu kopības sajūtu.

Reģistrācija pasākumam sāksies plkst. 11.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Plkst. 11.30 visiem starta dalībniekiem būs kopīgs treniņš enerģiskas mūzikas pavadījumā aktīvās māmiņas Evitas Berces vadībā.

Rallija dalībniekiem būs jāatrod kontrolpunkti, kuros tiem būs jānofotografējas un jāveic kāds neliels atjautības vai sportisks uzdevums. Projekta vadītāja Edīte Kurtiņa pavēstīja, ka šogad kā jauninājums dalībniekiem būs iespēja izvēlēties savai fiziskai sagatavotībai piemērotāko trasi, jo būs pieejamas divas – 4 km un 8,2 km.

Katram dalībniekam tiks fiksēts starta un finiša laiks, ātrākie dalībnieki tiks apbalvoti ar pārsteiguma balvām. Katrs pasākuma dalībnieks saņems īpašo ratu rallija ūdens pudeli un dāvanu mazulim no "Bella Happy".

Dalība pasākumā ir bez maksas. Dalībnieki aicināti iepriekš pieteikties, sūtot e-pastu uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. līdz 8.augustam, tomēr būs iespēja pieteikties pat vēl sacensību dienā līdz plkst. 11.30.