Drukāt šo lapu
18.07.2018 15:30

Vairāk nekā 80 Siguldas novada ģimenes bez maksas varēs apmeklēt Ūdens atrakciju parku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vairāk nekā 80 Siguldas novada ģimenes bez maksas varēs apmeklēt Ūdens atrakciju parku publicitātes

Pēc tehniskā pārtraukuma ceturtdien, 19. jūlijā, darbu atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parks un peldbaseins. Siguldas Sporta centrs ir nolēmis sniegt iespēju novada sociāli mazaisargātām ģimenēm līdz augusta beigām apmeklēt Ūdens atrakciju parku bez maksas.

Par godu parka atvēršanai Siguldas Sporta centrs aicina visas maznodrošinātās un trūcīgās ģimenes ar bērniem, kā arī ģimenes, kas sadarbojas ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu, apmeklēt Ūdens atrakciju parku bez maksas līdz pat augusta beigām.

Šobrīd Siguldas novadā ir vairāk nekā 50 maznodrošinātas un trūcīgas ģimenes ar bērniem un 34 ģimenes, kas sadarbojās ar Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu.

Iniciatīva tiek realizēta sadarbībā ar novada Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta nodaļu, kas palīdzēs uzrunāt ģimenes un piedāvās tām vienreizēju bezmaksas apmeklējumu Ūdens atrakciju parkā, uzrādot maznodrošinātās vai trūcīgās ģimenes izziņu, laikā no 19. jūlija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 12.00 līdz 14.00.

Siguldas Sporta centrā atgādina, ka no 23. jūnija līdz 19. jūlijam Ūdens atrakciju parks un peldbaseins nebija pieejams apmeklētājiem, taču pēc nelielu remonta darbu veikšanas un ikgadējās tehniskās apkopes, tie jau atkal ir gatavi uzņemt apmeklētājus. Tehniskā pārtraukuma laikā Ūdens atrakciju parkā un peldbaseinu zonā tika veikta pirts lāvu atjaunošana, flīžu un stikla virsmu ģenerāltīrīšana, ģērbtuvju un dušu zonu ģenerāltīrīšana, peldbaseina inženiertehnisko sistēmu pārbaude un citi remontdarbi.